Our Blog

Home >> Uncategorized >> IKEA a cumparat terenul pentru al doilea magazin situat pe Bulevardul Thodor Pallady

IKEA a cumparat terenul pentru al doilea magazin situat pe Bulevardul Thodor Pallady

IKEA a cumparat terenul pentru al doilea magazin situat pe Bulevardul Thodor Pallady

Ikea a cumparat terenul pentru al doilea magazin din Romania in estul Capitalei
IKEA Romania a cumparat vineri terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din Romania, elucidand astfel misterul care sta pe buzele tuturor de ani: unde va fi a doua unitate a retailerului.

Al doilea magazin IKEA a fost cel mai hot subiect din retail in ultimii ani, existand nenumarate speculatii legate de zona sau orasul in care va fi amplasat. Luni, compania a elucidat misterul si a anuntat ca a cumparat terenul pentru acest al doilea magazin IKEA din Romania.

Terenul are o suprafata de aproximativ 13,7 hectare si este situat in Bucuresti, Sectorul 3, pe Bulevardul Pallady, nr. 57. Valoarea achizitiei este confidentiala, potrivit contractului incheiat vineri.

Zona de est a Capitalei s-a dezvoltat semnificativ pe partea de retail. Un alt retailer mare care a deschis in zona este Dedeman. De asemenea, pe fosta platforma Policolor urmeaza sa fie dezvoltat un proiect rezidential. Tot pe Pallady exista si magazine Decathlon, JYSK, Metro, dar si centrul comercial Auchan.

Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/185059/ikea-a-cumparat-terenul-pentru-al-doilea-magazin-in-estul-capitalei.html#ixzz3dIj3Yvsk
Sursa: http://www.wall-street.ro/