BRD – Groupe Société Générale

BRD – este a doua bancă românească, după activele bancare.

Cu o capitalizare de 4 miliarde euro la 15 ianuarie 2007, BRD – Groupe Société Générale deţine prima poziţie, conform acestui indicator, între societăţile din domeniul financiar, listate la Bursa de Valori Bucureşti. BRD – Groupe Société Générale este prezentă în toate judeţele României printr-o reţea de peste 600 de agenţii şi peste 800 ATM-uri.

SUBARU MOTORS

Subaru Motors Trading este importatorul si distribuitorul autorizat de catre Fuji Heavy Industries al produselor Subaru in Romania. Subaru Motors Trading este prezent pe piata romaneasca din 2005, detinand in prezent o retea de dealeri care isi desfasoara activitatea in Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Ramnicu Valcea, Iasi. Pana la sfarsitul anului 2007, reteaua de dealeri se va extinde in Timisoara, Arad si Oradea.

MUTIVAC ROMANIA

Astazi Multivac instaleaza peste 1100 de masini industriale cu termoformare si traysealere si peste 3200 de masini cu camera pe an – in peste 100 de tari din intrega lume. Pentru a atinge acest imens volum de comenzi, Multivac are in prezent peste 2500 de angajati, acoperind fiecare continent. Cei mai exigenti controlori ai calitatii sunt chiar clientii lor – cumparand mai mult de 1000 de solutii de ambalare in fiecare an. Calitate superioara: Testare riguroasa pentru a se asigura ca masina functioneaza asa cum va asteptati. Versatile si unice: aplicatia societatii know-how duce la personalizarea masinii dumneavoastra pana in cele mai mici detalii tehnice.

  • Igiena – proiectate pentru a corespunde unor cerinte maxime de igiena;
  • Maxima siguranta in manipularea produselor sensibile (alimente / ambalaje sterile);
  • Asistenta de-a lungul prosesului dumneavoastra decizional – de la definirea designul ambalajului, pana la specificatiile detaliate ale masinii;
  • O solutie adaptata pentru a se potrivi cerintelor dumneavoastra.
  • Configurarea, extinderea si optimizarea utilajelor industriale si a sistemelor de control este posibila in orice moment.
  • Inovatie continua si dezvoltare a produsului

IREN Computers

In 1992 se puneau bazele unei firme romanesti, IREN COMPUTERS, care in decurs de 19 ani, tinde sa devina una din cele mai competitive firme in ceea ce priveste integrarea de solutii IT, avand in acest sens si certificarea ISO 9001. Sase ani mai tarziu, in 1998, se infiinteaza I-SERVICES PROVIDER SRL, firma care prin serviciile furnizate, vine sa completeze si sa imbunatateasca produsele oferite de IREN COMPUTERS, fiind furnizor de servicii IT, servicii de cablare structurata, precum si furnizarea serviciilor de internet. Asfel, cele doua firme ofera servicii complexe in domeniul IT si dorim ca prin actiunile intreprinse sa transformam fiecare client intr-un partener strategic. In acest sens, certificarile pe care le-am dobandit de-a lungul anilor: Microsoft Certified Gold Partner, Microsoft OEM Systems Builder, Intel Premier Provider, HP Gold Prefered, APC Silver Partner, Nortel Partner, Brand Rex, R&M, Panduit, precum si echipa de profesionisti din firma noastra, va vor sta la dispozitie pentru solutionarea, in timp real a tuturor problemelor Dvs.

Euroins Insurance Group

Euroins Insurance Group (EIG), din care face parte integranta Euroins Romania, pe  langa Euroins Bulgaria, Euroins Macedonia si Euroins Health, este in momentul de fata, principalul motor de extindere a grupului, pe partea de asigurari din Europa.

Unul dintre cele mai mari si independente grupuri din regiune, EIG isi propune pe piata de asigurari din Romania, prin Euroins Romania, sa se pozitioneze in top 5 cei mai buni asiguratori si sa devina unul dintre cele mai respectate brand-uri.

Alvogen

Compania Alvogen este prezentă pe piața farmaceutică din România de la începutul anului 2010, axându-se inițial pe activități de marketing și vânzări pentru produsele nou lansate ale companiei. În decembrie 2012, Alvogen achiziționează cel mai mare producător român independent de medicamente generice: Labormed.
Prin preluarea Labormed, Alvogen face un pas important către obiectivul său de a deveni o companie de top-5 în industria globală a medicamentelor generice, până în 2020. În urma achiziţiei, atât Alvogen cât şi Labormed beneficiază de o creştere importantă a portofoliului de produse şi a ariei geografice de acoperire.

CEBIS INTERNATIONAL

CEBIS International is a Swiss Based Clinical Research Organisation. CEBIS is a Global provider of product development services for the pharmaceutical, biotechnology, medical devices companies and as well for the companies involved in dietary supplements development, food for special medical purposes, nutraceuticals and phytochemicals.
We can assist our clients with a full range of clinical, regulatory, pharmacovigilance and other commercial services during the entire product life cycle.
CEBIS is operating in 27 countries in Europe, India, Brazil and USA.

PETRUZALEK

Petruzalek este o companie care funcţionează în domeniul tehnologiilor de ambalare. Oferim o gamă largă de maşini şi materiale de ambalat, service periodic şi întreţinere în toate ţările.
Una dintre priorităţile grupului este satisfacerea clienţilor, de aceea oferim o soluţie complexă în domeniul ambalării, distribuţiei şi service-ului continuu. Linia noastră de produse include maşini de ambalare automată şi manuală, precum şi o gamă vastă de materiale de ambalat, de la folii, pungi şi pahare la produse de igienă.
Tradiţia companiei a început în 1961, când Petruzalek a fost înființata. Ani mai târziu compania Teich, care este o parte a celei mai mari firme private din Austria, concernul Constantia, a intrat în companie cu capitalul propriu. În 2003, compania de producţie italiană Sirap-Gema a cumpărat toate acţiunile şi a devenit noul proprietar. Sirap-Gema şi-a început activităţile în anii ‘50 în domeniul izolării termice şi ambalării de produse alimentare şi industriale.

WindSoft

WindSoft este o companie care dezvoltă soluții integrate de software pentru industria transporturilor. Cu o experiență de aproape 20 de ani în domeniu, WindSoft oferă platforme IT personalizate, care optimizează fluxurile operaționale și eficientizează management-ul afacerilor din domeniul transporturilor.
WindOne este parte a WindSoft și dezvoltă sisteme integrate de software pentru companiile specializate în securitatea privată.
Contact:
w: www.windsoft.ro
m: contact@windsoft.ro
t: 031 130 91 58

S.C. ROUTE CONSTRUCT S.R.L

S.C. FUTURE TOOLS CONSTRUCTION S.R.L

JACOB GARDENS S.R.L.