Helios Business Center

 

In partea de sud-est a Bucurestiului, este amplasat centrul de afaceri HBC – Helios Business Center. Cladirea HBC este pozitionata intr-o zona aflata in plina dezvoltare si cu acces rapid catre toate mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, statii aflate chiar in fata cladirii, fiind ideala pentru companiile care doresc un sediu reprezentativ si vor sa evite aglomeratia zonelor centrale.
HBC reprezinta o cladire moderna, insumand o suprafata totala de 20.000 mp eliberata in 2 faze:

  1. 8000 mp reprezentand spatii pentru birouri, show – room, spatii comerciale;
  2. faza a 2-a reprezentand inca 12.000 mp va fi finalizata in anul 2025. Actualmente a fost demarata actiunea, vechile cladiri fiind demolate pregatindu-se terenul, iar procedura de proiectare a cladirii fiind in curs de desfasurare.

Printre obiectivele principale ale HBC, ar fi sprijinirea firmelor prin asigurarea infrastructurii si a unui pachet de servicii profesional. Prin construirea acestui centru de afaceri s-a urmarit stimularea afacerilor si se doreste ca HBC sa fie o locatie unde se intalnesc companii nou infiintate care, atunci cand hotarasc sa investeasca intr-un loc, se uita atat la resursele umane oferite de zona, cat si la infrastructura.
HBC este o locatie moderna si sigura, un camin pentru afacerea dvs. Chiar daca sunteti o companie aflata la inceput de drum sau o companie cu traditie pe piata, veti fi bineveniti in Helios Business Center.