BRD – Groupe Société Générale

BRD este unul din liderii pieţei bancare pentru persoane fizice.

Ea numără 2,3 milioane de clienţi, care intră în contact cu banca prin intermediul sucursalelor clasice, al internetului, al telefonului mobil, dar şi cu ajutorul unui call center performant. BRD se află în topul băncilor care activează pe piaţa creditelor pentru persoane fizice şi pe cea a cardurilor bancare. Forţa de vânzare a băncii acţionează printr-o reţea de 900 de unităţi.

Banca este unul dintre marii finanţatori ai IMM-urilor, precum şi unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de corporate banking din România.

SUBARU MOTORS

SUBARU este divizia de autovehicule a Holdingului FUJI HEAVY INDUSTRIES Ltd. (FHI), producator al unei game extrem de variate de echipamente de transport, avand la baza tehnologii de ultima ora, concepute sa raspunda cerintelor crescande ale utilizatorului modern.

Noua filosofie Subaru “Confidence in Motion” (“Incredere in miscare”) este un simbol al excelentei tehnice, al evolutiei si al grijei pentru mediul inconjurator.
“Increderea” reflecta excelenta in inginerie, sentimentul de siguranta si placerea la volanul unei masini Subaru.
“Miscarea” exprima angajamentul brandului nipon spre o continua inovatie si dezvoltarea unor tehnologii de ultima generatie. Subaru isi propune sa intampine asteptarile celor mai exigenti clienti intr-o lume in permanenta schimbare, protejand in egala masura mediul inconjurator.
Conform filosofiei brandului Subaru, automobilul ar trebui sa fie mai mult decat un simplu mijloc de transport. Acesta poate trezi emotii puternice oferind o experienta revigoranta inedita.

MULTIVAC ROMANIA

Astazi Multivac instaleaza peste 1100 de masini industriale cu termoformare si traysealere si peste 3200 de masini cu camera pe an – in peste 100 de tari din intrega lume. Pentru a atinge acest imens volum de comenzi, Multivac are in prezent peste 2500 de angajati, acoperind fiecare continent. Cei mai exigenti controlori ai calitatii sunt chiar clientii lor – cumparand mai mult de 1000 de solutii de ambalare in fiecare an. Calitate superioara: Testare riguroasa pentru a se asigura ca masina functioneaza asa cum va asteptati. Versatile si unice: aplicatia societatii know-how duce la personalizarea masinii dumneavoastra pana in cele mai mici detalii tehnice.

  • Igiena – proiectate pentru a corespunde unor cerinte maxime de igiena;
  • Maxima siguranta in manipularea produselor sensibile (alimente / ambalaje sterile);
  • Asistenta de-a lungul prosesului dumneavoastra decizional – de la definirea designul ambalajului, pana la specificatiile detaliate ale masinii;
  • O solutie adaptata pentru a se potrivi cerintelor dumneavoastra.
  • Configurarea, extinderea si optimizarea utilajelor industriale si a sistemelor de control este posibila in orice moment.
  • Inovatie continua si dezvoltare a produsului

IREN Computers

In 1992 se puneau bazele unei firme romanesti, IREN COMPUTERS, care in decursul anilor, tinde sa devina una din cele mai competitive firme in ceea ce priveste integrarea de solutii IT, avand in acest sens si certificarea ISO 9001. Sase ani mai tarziu, in 1998, se infiinteaza I-SERVICES PROVIDER SRL, firma care prin serviciile furnizate, vine sa completeze si sa imbunatateasca produsele oferite de IREN COMPUTERS, fiind furnizor de servicii IT, servicii de cablare structurata, precum si furnizarea serviciilor de internet. Asfel, cele doua firme ofera servicii complexe in domeniul IT si dorim ca prin actiunile intreprinse sa transformam fiecare client intr-un partener strategic. In acest sens, certificarile pe care le-am dobandit de-a lungul anilor: Microsoft Certified Gold Partner, Microsoft OEM Systems Builder, Intel Premier Provider, HP Gold Prefered, APC Silver Partner, Nortel Partner, Brand Rex, R&M, Panduit, precum si echipa de profesionisti din firma noastra, va vor sta la dispozitie pentru solutionarea, in timp real a tuturor problemelor Dvs.

CEBIS INTERNATIONAL

CEBIS International is a Swiss Based Clinical Research Organisation. CEBIS is a Global provider of product development services for the pharmaceutical, biotechnology, medical devices companies and as well for the companies involved in dietary supplements development, food for special medical purposes, nutraceuticals and phytochemicals.
We can assist our clients with a full range of clinical, regulatory, pharmacovigilance and other commercial services during the entire product life cycle.
CEBIS is operating in 27 countries in Europe, India, Brazil and USA.

PETRUZALEK

Petruzalek este o companie care funcţionează în domeniul tehnologiilor de ambalare. Oferim o gamă largă de maşini şi materiale de ambalat, service periodic şi întreţinere în toate ţările.

Una dintre priorităţile grupului este satisfacerea clienţilor, de aceea oferim o soluţie complexă în domeniul ambalării, distribuţiei şi service-ului continuu. Linia noastră de produse include maşini de ambalare automată şi manuală, precum şi o gamă vastă de materiale de ambalat, de la folii, pungi şi pahare la produse de igienă.Compania Sirap-Gema este un important producător de produse de plastic în Europa. Datorită acestui lucru, şi concernul Petruzalek poate fi marcat şi plasat printre principalii producători europeni de produse de plastic, care poate oferi clienţilor o gamă vastă de materiale de ambalat.

WindSoft

„Inca din anul 2000, compania s-a pozitionat drept partenerul oficial al celor aflati in competitia transporturilor, concentrandu-si toate eforturile catre trend-urile acestei piete. Astfel, WindSoft si-a demonstrat interesul pentru binele transportatorilor si a sustinut atat dezvoltarea individuala a celor implicati, precum si cresterea sanatoasa a intregii industrii, oferind solutii software de ultima generatie.”

Stefan Nedelus – General Manager, WindSoft

Alvogen

Alvogen are birouri în 35 de țări din întrega lume, din Asia până în America de Nord, și peste 2.800 de angajați la nivel global.
Alvogen este prezentă pe piața farmaceutică din România de la începutul anului 2010, axându-se inițial pe activități de marketing și vânzări pentru produsele nou lansate ale companiei.
Labormed Alvogen – noua entitate astfel formată – este centrul de excelenţă al Grupului în Europa Centrală şi de Est şi constituie baza de producţie, cercetare și dezvoltare pentru întreaga regiune.